Fredericia Fotografen

Beskrivelse

Hvem er Fredericia Fotografen ?

Fredericia Fotografen har over 300 bryllupper med i rygsækken, og vi kan derfor sørge for at i får de skønneste mindre med fra dagen. 
VI har fotografer i hele landet og kan af den grund også sørge for at vi kan levere nogen af de absolut skarpeste priser inden for professionel bryllupsfotografering. 

Detaljerne er vigtige.

De små detaljer er vigtige på den store dag. Det er dem der får det hele til at gå op i en højere enhed. Det er dem vi er med til at dokumentere, så i mange år frem, har mulighed for at mindre jeres dag. 

Jamen, vi er ikke vant til at så foran et kamera?

Det skal i ikke tænke på. Det eneste i skal tænke på, er at nyde jeres dag. Vi som et professionelt fotograf team skal nok sørge for at guide jer, så vi sammen får skabt nogen fantastisk billeder, som i vil elske at kigge på i fremtiden. 

Jeres historie

Vi sørge altid for at det er jeres historie der afspejler sig i billederne. Mange bryllupper kan måske synes ens, men der er stor forskel alligevel. 
Forskellen er de mennesker der er med til at skabe jeres uforglemmelige dag & jeres kærlighed til hinanden. Alt det, er noget vi fanger med kameraet. 


Redigering & Levering


Bryllupsportrætterne.: Her bliver der lagt ekstra kærlighed i redigering, så intet er overladt til tilfældighederne.
Stemningsbillederne.: Alle billederne bliver naturligvis redigeret i vores naturlige stil. Og billederne redigeret i både farve og sort/hvid.
Levering.: Vi levere billederne senest 3 uger efter brylluppet.

Det er forskelliget hvordan billederne leveres. Ved halvdags fotografering eller der under, leveres billederne på en usb, som i har senest 3 uger efter brylluppet. ( Der går dog ofte kun 1 uge )
Hvis man har booket en heldags fotografering hos os, så vil vi gerne tilbyder et super lækkert produkt. Her modtager man nemlig sine billeder på en usb, hvor bryllupsdatoen er graveret i, og ikke nok med det, man modtager også 5 stk, 10x15 print. Det hele modtages i en træ æske, hvor jeres navne er graveret i.

Fredericia Fotografen

Ceresvænget 11, 7000 Fredericia

Vil du høre mere?
Få svar på dine spørgsmål.

Spørg om ledighed

Send besked til Fredericia Fotografen