M.C. Bryllupsfotograf

Beskrivelse

M. C. Bryllupsfotograf
Hej, mit navn er Mikkel Clausen, og jeg er bryllupsfotograf med mere end 4 års erfaring, og over 60 bryllupper bag mig. Jeg elsker den udfordring det giver at være en del af den store dag, og sætter en kæmpe ære i at gøre dagen så nem og rar for brudeparet.


Jeres dag
Jeres historie. Min opgave som jeres fotograf er at fange jeres dag, jeres historie, uden at sætte fokus på mig selv. Jeg holder mig i baggrunden så jeg kan få de oprigtige smil og grin fra jer og jeres gæster. De eneste tidspunkter jeg tager styringen, er ved par/gruppebilleder, og jeres bryllupsportrætter. 
  

Min stil
Det absolut vigtigste når i vælger en person til at forevige jeres bryllup, er at finde hvilken stil I kan li’! Hvis I glemmer det, kan I efterfølgende risikere at stå med billeder og video der enten ikke levet op til jeres forventninger, eller med bare lige mangler det mere.
Mine billeder bliver leveret med en blanding af 3 specifike typer stil. Skarp og naturlig, Varm, og selvfølgelig den klassiske sort/hvid.
Se altid mit arbejde igennem, og mærk på jer selv om hvorvidt det er min stil der skal forevig deres dag!


Den ultimative kombination
Jeg specialiser i foto og video kombinationer, så I får absolut mest fra jeres dag! Med flere års erfaring og en masse tilfredse par, kan I føle jer helt tryg. Hvis I overvejer foto og video fra jeres dag, vil en samlet løsning både være nemmere, men også langt billigere. Ca. 50% af alle mine par vælger en kombination af foto, highlight video, fuld bryllupsvideo, fuld vielse/taler, på den ene eller anden måde.

I kan finde meget mere på min hjemmeside: M. C. Bryllupsfotograf

M.C. Bryllupsfotograf

Allegade 49, 8700 Horsens

Vil du høre mere?
Få svar på dine spørgsmål.

Spørg om ledighed

Send besked til M.C. Bryllupsfotograf