Gavnø Slot

Priser & tilbud

Alle priser er vejledende.

Lokaleleje
Fra 15.000 kr. - 15.000 kr.
Catering (pr. kuvert)
Kommer snart!
Pakketilbud
Kommer snart!
Få et uforpligtende tilbud

Beskrivelse

Gavnø Slot er et af Danmarks smukkeste rokokoslotte og en vigtig del af Danmarks kulturarv. Gavnø er fyldt med historier og fortællinger om krigsførelse, romantik og ridderlighed. For kun 60 år siden åbnede Gavnø sine porte for offentligheden og fremstår i dag med en bred vifte af oplevelser og tilbud, der alle er dybt forankret i stedets historie og atmosfære.

Hvad enten I skal holde konfirmation, bryllup, familiefest eller noget helt andet, sætter de unikke rammer i Slotsbryggeriet stemningen til enhver lejlighed.  Slotsbryggeriet er et stort lokale på 9x45 meter med Slotbar. Derudover findes der toiletter, garderobe og køkken. 

Gavnø er det perfekte sted til at holde et romantisk bryllup i storslåede omgivelser. Vælger I at holde jeres bryllup i Slotsbryggeriet, er I naturligvis velkommen til at benytte slotsparken til jeres bryllupsfotografering.

Jeres vielse kan ske på Gavnøs smukke vielsesplæne under det 100-årige store bøgetræ. Vielser foregår på Gavnøs unikke vielsesplæne under det store bøgetræ.
Slotlokalet er til rådighed dagen før festen kl. 16.00 til dagen efter festen kl. 11.00. Brudeparret står selv for alt. Gavnø Slot stiller stole, borde og køkken til rådighed.
Det er muligt at købe Gavnø´s egen øl som der bliver produceret på stedet. Hvis I ønsker at tage egne drikkevarer med, så gøres dette uden mere betaling. Der betales derfor ingen proppenge.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Gavnø Slot.

Gavnø Slot

Gavnø 3B, 4700 Næstved

Vil du høre mere?
Få svar på dine spørgsmål.

Spørg om ledighed

Send besked til Gavnø Slot