Lindholm Herregård

Priser & tilbud

Alle priser er vejledende.

Lokaleleje
Fra 25.000 kr. - 35.000 kr.
Catering (pr. kuvert)
Kommer snart!
Pakketilbud
Kommer snart!
Få et uforpligtende tilbud

Beskrivelse

Nogle få km syd for Haderslev ligger Lindholm Herregård, som er opført i år 1924, og total renoveret i 2012. Herregården ligger på en parklignende grund på 15.000 m2, med Marstrupgård opført i år 1855, som nærmeste nabo.
Lindholm Herregård samt Marstrupgård ligger lige ved siden af hinanden, dog med hver deres navn, da de er opført og navngivet i 2 forskellige årstal.

Lindholm Herregård tilbyder i alt 750 herskabelige m2 fordelt over to etager, med optimale muligheder for såvel en skøn fest, som for repræsentative formål. Lindholm indeholder i alt 10 stk. dejligt indrettede dobbeltværelser der fordeler sig med 2 værelser i stueetagen og 8 værelser på 1. sal – alle med eget badeværelse. På 1. sal ligger desuden også aktivitetsrummet med billardbord, TV og playstation.

Marstrupgård tilbyder i alt 640 herskabelige m2 fordelt på 2 etager.
Her tilbyder vi på 1. salen udlejning af i alt 8 stk. dejligt indrettede soveværelser med dobbeltseng, hvor toilet og bad ligger på gangen. I stueetagen forefindes vores receptionslokaler med anretterkøkken og udgang til terrasse og have.

På Lindholm og Marstrup er hele indretningen og udstyret af høj kvalitet. Alt fremstår lyst, og er afstemt med god sans for detaljen. Den imponerende pool afdeling indeholder en swimmingpool på 32 m2, et otte personers spabad samt en hyggelig krog med siddepladser.

Lindholm og Marstrup benyttes til udlejning af festlige arrangementer, bryllupper, firmaevents og familieweekender.

Lindholm Herregård

Knokbjerg 24, 6100 Haderslev

Vil du høre mere?
Få svar på dine spørgsmål.

Spørg om ledighed

Send besked til Lindholm Herregård